Vipre

0

logoPhotoIs jouw bedrijf lastig te bereiken met het openbaar vervoer en is de parkeerplaats overvol? Dan is Vipre de oplossing! Vipre kan namelijk voor jouw bedrijf onderzoeken wat het beste alternatief is. Zij beschikken over verschillende manieren van collectief vervoer.

Minder files met Vipre

Als jouw bedrijf gebruik maakt van Vipre hoef je niet meer zelf met de auto, fiets of openbaar vervoer naar je werk te gaan. Vipre beschikt namelijk over collectief busvervoer en negen persoons Vanpools.

  • Busvervoer is met name geschikt voor bedrijven die niet makkelijk te bereiken zijn met het OV en in ploegendiensten werken. Hiermee kunnen groepen werknemers tegelijk van en naar het werk worden gebracht.
  • Vanpoolen, hierbij leent het bedrijf een busje van Vipre en kunnen negen werknemers hiermee van en naar het werk reizen. De vertrektijden worden altijd op de werktijden van de groep afgestemd.

Door deze initiatieven van Vipre rijden er minder auto’s op de weg. Dit zorgt voor minder files en bovendien minder CO2 uitstoot.

Waar komt Vipre vandaan?

In 1948 is Vipre opgericht als onderdeel van Philips. Vipre regelde het personeelsvervoer van Philips en is vervolgens uitgegroeid tot een personeelsvervoerdienst voor meerdere bedrijven. De naam Vipre staat voor “Vervoer Industrieel Personeel Regio Eindhoven”. Tegenwoordig zijn ze niet alleen meer in Eindhoven te vinden maar ook in ons eigen Rotterdam!

Interesse

Heb jij geen zin meer om in de file te staan en lijkt jouw de oplossingen die Vipre biedt wel wat? Neem dan snel een kijkje op de site voor alle mogelijkheden!

Ga naar Vipre.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl