Heb jij deze brief ook ontvangen?

0

Reis jij met grote regelmaat door de Maastunnel? Dan heb je vast deze brief gekregen. Gooi deze niet zomaar weg. Jouw brief kan geld opleveren!

Anders reizen

Dat de Maastunnel op 3 juli sluit is inmiddels geen nieuws meer. Maar heb je al nagedacht hoe je tijdens de renovatie gaat reizen?

Goed nadenken over reisalternatieven kan voor jou gunstig uitpakken. Mijd jij de komende weken de Maasovergangen van noord naar zuid tijdens de avondspits (15:00 – 19:00 uur)? Dan kun jij met Maaster € 4,- per gemeden spits verdienen.

Aanmelden doe je via de website: http://WWW.MAASTER.NU

Waarom meedoen aan Maaster?

  • Met het mijden van de spits kun je flink besparen op jouw reistijd.
  • Je draagt bij aan het bereikbaar houden van het centrum van Rotterdam.
  • Relaxt van A naar B. De drukke wegen mijden betekent minder stress.
  • U verdient €4,- per gemeden avondspits!

Een week gratis reizen met het OV

Een nieuwe manier van reizen is altijd even wennen. Daarom is er speciaal aanbod deelnemers die in de eerste week 100% tijdens de spits met het OV reizen. Je krijgt namelijk het gebruikte reistegoed (binnen Rotterdam) teruggestort! Daarnaast wordt er onder alle 100% mijders van de eerste week een Samsung Galaxy S8 verloot! Goede deal toch?

Hoe werkt Maaster?

Wanneer je je aanmeldt zie je op basis van jouw kenteken(s) direct hoeveel je kunt verdienen. Dit hangt af van hoe vaak je gezien bent tijdens de verkeersmetingen. Hoe vaker je gezien bent in de spits hoe meer je kunt verdienen!

Ik kom niet in aanmerking

Wat gebeurt er als je niet in aanmerking komt voor het spitsmijdenproject? Geen zorgen! Na de zomer volgen meerdere bijzondere Maaster acties, ook voor mensen die niet in aanmerking komen voor het Spitsmijden programma.

Maaster is er dus voor iedereen. Ken je vrienden, familie of collega’s die slechts af en toe naar Rotterdam reizen? Tip ze dan even! Ook zij kunnen zich inschrijven op http://www.maaster.nu en ontvangen dan een aangepaste aanbieding.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl