Zomerdienstregeling Waterbus van start

0

Op 4 april start de zomerdienstregeling van de Waterbus. Dit betekent dat er langer wordt doorgevaren. Daarnaast zullen er meer afvaarten in de avonden en weekenden van de veerdiensten plaatsvinden.

De zomerdienstregeling begint jaarlijks in de eerste helft van april. Dit jaar loopt de zomerdienstregeling tot en met zondag 2 oktober. Met de uitgebreidere dienstregeling zijn meer bestemmingen nog beter bereikbaar. Handig voor diegene die in de komende maanden lekker van het weer wil genieten in Rotterdam en omgeving.

filedier_waterbus_routekaart

Op de lijnen 20, 21, 22, 23 en 24 is de zomerdienstregeling van toepassing. De nieuwe dienstregeling gaat voor lijn 18 pas in op 1 juni. In de weekenden zal de waterbus elk uur afvaren.

Op lijn 20 tussen Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade zal op donderdag, vrijdag en zaterdag langer worden doorgevaren. In de weekenden kun je ook weer elk half uur opstappen op de lijn.

Ook op lijn 21; tussen Zwijdrecht Veerplein en Dordrecht Hooikade; en lijn 22; tussen Papendrecht Veerdam en Dordrecht Merwekade; wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag ‘s avonds langer doorgevaren.

Lijn 23; tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht Middeldiep; in de zomermaanden ook in de weekenden elk uur afvaren.

Ook zal vanaf 1 mei Lijn 202 weer gaan varen.

Voor de meest actuele reis- en afmeertijden kun je terecht op www.waterbus.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl