Zoeff

0

zoeff_short_color (1)Werk jij in de Spaanse Polder of Noord West? Dan heeft Zoeff de ideale oplossing voor jou om niet in de file te staan! Zoeff rijdt namelijk elke dag met zijn bussen van station Schiedam Centrum en het Marconiplein naar jouw werkplek heen en weer. Hoef je zelf dus niet meer in de auto te stappen.

Nu een Zoeffbus bestellen

Minder files met Zoeff

Je kan zelf de Zoeffbus opbellen om je te komen halen, maar dit kan je ook samen met je collega’s doen natuurlijk. Staat jouw bedrijf niet op de Spaanse Polder of Noord West? Neem dan contact op met Zoeff, als er genoeg animo is nemen ze er nog een bedrijventerrein bij!

De voordelen van Zoeff zijn veelzijding:

  • Spitsmijden: Minder auto’s op de weg
  • De Zoeffbussen rijden zolang er treinen vertrekken vanaf station Schiedam Centrum.
  • Milieu: Omdat er minder auto’s rijden is er minder CO2 uitstoot en dat is goed voor het milieu. Ook rijden de busjes zo zuinig mogelijk en proberen genoeg mensen mee te nemen elke rit.
  • Bereikbaarheid: Door gezamenlijk te reizen met een Zoeffbus verminderen wij samen de file- en parkeerdruk, waarmee wij de bereikbaarheid van deze gebieden verbeteren.
  • Veiligheid: De Zoeffbussen rijden van deur-tot-deur, hierdoor hoef je nooit alleen te lopen naar een bushalte. Je wordt veilig van het bedrijf naar het station of metrohalte Marconiplein gebracht. Niet meer wachten op bussen.

Ervaring

‘Niet meer wachten op de bus of lopen door de Spaanse Polder, zeker met koud en nat weer, bovendien rijden er alleraardigste chauffeurs. Ik kan niet anders dan mensen werkzaam in de bedrijventerrein Noord West aanraden om Zoeff te gebruiken,’ vertelt Mick, een enthousiaste gebruiker.

Kosten

Bestel Zoeff door te bellen (010-2383069) of te boeken via de site van Zoeff. Binnen een kwartier staat er een bus voor je klaar als dat gewenst is! Het kost maar €1,75 per enkele rit en wordt betaald met een factuur.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl