WoonWerkRotterdam

0

logo WWRLekker dicht bij je werk wonen? Waardoor je minder reistijd hebt en niet meer in de file hoeft te staan? Dat kan met ‘Wonen waar je werkt’ project van WoonwerkRotterdam! Zij gaan samen met jou kijken wat er mogelijk is om dichterbij je werk te wonen.

Stel je voor dat in Rotterdam meer mensen dichterbij hun werk wonen. Dan zullen er minder files ontstaan omdat er minder met de auto gereden wordt, in ieder geval over de knelpunten. Je kan zelfs zo dicht bij je werk wonen dat je er ook met de fiets kan komen of eventueel met een elektrische fiets! Hierbij heeft iedereen profijt: de stad, jouw werkgever en jij zelf. Want dichterbij je werk wonen betekend ook minder reistijd en dus meer vrije tijd.

Hoe werkt het?

WoonwerkRotterdam richt zich op de huidige en nieuwe werknemers van Rotterdamse bedrijven. Zij gaan samen met het bedrijf kijken welke werknemers er interesse hebben in het dichterbij wonen. De individuele werknemer krijgt persoonlijke en kosteloze begeleiding in de zoektocht naar een nieuwe woning.
Wonen waar je werkt richt zich op allerlei verschillende woningen: koop of huur, bestaand of nieuw, verschillende prijsklasse. Omdat elke woonvraag uniek is en er een passend aanbod gedaan voor de geïnteresseerde werknemer.

Vijf stappen

WoonwerkRotterdam gaat in vijf stappen te werk.

  1. Informatie. Laat je woningvraag achter. WoonwerkRotterdam gaat hier dan mee aan de slag, dit kan via de werkgever, maar ook zelfstandig.
  2. Klantprofiel. WoonwerkRotterdam brengt de vraag in kaart en kijkt naar verschillende onderdelen, huishouden, gewenste prijsklasse, huur- of koopsector en gewenste buurt.
  3. Matching. WoonwerkRotterdam gaat samen met de woningzoekende op zoek naar een geschikte woning. Er worden woningen gezocht en samen het hele keuzeproces doorgelopen.
  4. Contract. Persoonlijke bemiddeling tussen klant en aanbieder van een huur- of koopwoning. WoonwerkRotterdam helpt je hierbij.
  5. Nazorg. Nadat er een woning is gevonden wil WoonwerkRotterdam graag in contact blijven om te kijken of u tevreden bent over de nieuwe woning en of er in de toekomst misschien een nieuwe woonwens is.

Interesse?

Lijkt het jou wel wat om dichter bij het werk te wonen en om op maat advies te krijgen? Meld je dan aan!

Ga naar woonwerkrotterdam.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Monique, Marina, Meni, Benny en Sander staan u graag ten dienst: info@filedier.nl