Watertaxi

0

Rotterdam ziet elogo-watertaxi-rotterdamr het allermooiste uit vanaf het water. Dus waarom zou je niet naar je werk gaan via het water? Met de Watertaxi krijg je die mooie beleving en hoef je daarnaast niet vast te staan bij de drukke punten in de stad. Je kan zelfs gratis parkeren bij verschillende punten van waar de Watertaxi vertrekt.

Minder files met de Watertaxi

Er staan minder files in de stad als men de Watertaxi gebruikt. Zo staan we niet met z’n allen stil op de Van Brienenoordbrug of op de Algerabrug. Bedrijven en organisaties aan de rivier besparen hun werknemers de dagelijkse file-ergernis met personeelsvervoer per watertaxi. Wie met een watertaxi de Nieuwe Maas oversteekt, reist minder kilometers en kan tot meer dan een half uur per dag tijdwinst maken.

De gebruikers zijn net als wij erg enthousiast over de Watertaxi. “Een hele belevenis zeker als er wat meer wind staat. Bovendien de snelste manier om in de spits van het ene punt naar het andere te reizen in Rotterdam,” vertelt een gebruiker.

Niet alleen de Rotterdammers vinden de Watertaxi een perfect vervoermiddel, ook steeds meer toeristen ontdekken de Watertaxi. “Op deze manier zie je de stad vanuit een heel ander perspectief. Als ik in een plaats ben met veel water, maak ik altijd een boottrip. Heerlijk vind ik dat,” vertelt een Amerikaanse toerist die hier met haar gezin is. Want met de Watertaxi kom je langs een aantal van de mooiste plekjes van Rotterdam.

M4H-RDM Shuttle

Van aanlegplaats 87 Marconistraat in 3 minuten naar Heijplaat RDM. Werknemers die normaliter met de auto via Beneluxtunnel of Maastunnel naar Heijplaat of Merwe-Vierhavengebied reizen, boeken elke dag een tijdwinst van ruim een halfuur en besparen 20 autokilometers! Dat geldt ook voor heel wat leraren en studenten die naar RDM Campus reizen. En dat tegen een concurrerende prijs.

Interesse

Staat jouw bedrijf dichtbij de Maas en wil je ook gebruik gaan maken van de Watertaxi? Bezoek dan de site voor meer informatie en neem contact op met de Watertaxi!

Ga naar Watertaxirotterdam.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.