TimesUpp

0

UPDATE: inmiddels heeft TimesUpp een update gekregen, versie 2.0, zie dit bericht!

logo_wp-012Heb jij dat ook wel eens? Dat je op tijd vertrekt en toch te laat op je bestemming komt? Met TimesUpp is dat verleden tijd. Deze app vertelt je namelijk wanneer je moet vertrekken en met welk vervoersmiddel om op de juiste tijd op jouw afspraak te komen.

Ga naar TimesUpp.nl

Minder files met TimesUpp

Als je TimesUpp gebruikt sta je niet in de file, want de app vertelt je dat je eerder moet vertrekken als er file op de weg is. TimesUpp geeft aan of je moet omrijden of je beter met het openbaar vervoer kan gaan of zelfs met de fiets. Hierdoor sta je niet in de file en kom je toch op tijd op jouw afspraak. De applicatie werkt samen met een agenda en jouw locatie, hierdoor kan hij inplannen wanneer jij moet vertrekken. TimesUpp is jouw vertrek alarm!

TimesUpp is gratis te downloaden in de App Store en is momenteel alleen nog beschikbaar voor Apple. Grijp deze kans en probeer deze handige app uit!

TimesUpp voor bedrijven

Voor de zakelijke gebruikers van TimesUpp wordt de komende periode een speciale versie ontwikkeld. Ondernemers in de regio Rotterdam zullen als eerste deze uitgebreidere versie van TimesUpp kunnen proberen. TimesUpp for Business geeft organisaties de mogelijkheid om slimme, efficiënte en dus duurzame mobiliteit voor hun medewerkers te realiseren.

Waar komt TimesUpp vandaan?

TimesUpp is gemaakt door Innovactory, een bedrijf waar mensen werken die eerst bij TomTom zaten. Geen kleine jongens dus! In TimesUpp zitten daarom ook functies die ook in TomTom apparaten worden gebruikt. De app bestaat sinds begin 2014.

Meer over TimesUpp

Wil je nog meer weten over TimesUpp lees dan onze review en uitgebreide blog!

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl