Pas voor de Spits

0

In één app zien hoe je het beste kan reizen, het hele kostenplaatje krijgen, inzien hoe je zuiniger en voordeliger kan reizen en bovendien korting krijgen bij bijvoorbeeld verschillende winkels op het station. Dat kan met de Pas voor de Spits van InfoStructure!

Minder files met Pas voor de Spits

Gebruikers van Pas voor de Spits worden beloond om niet in de file te rijden door middel van een puntensysteem. Je krijgt extra punten in de spits door bijvoorbeeld met het openbaar vervoer te reizen of buiten de spits om de weg op te gaan. Deze kan je inleveren voor leuke producten of korting op het Rotterdamse openbaar vervoer.

Hoe werkt het?
De app gaat de eerste maand jouw reisgedrag analyseren met behulp van een digitale agenda en een navigatiesysteem. Vervolgens gaat hij jou advies geven over hoe je het beste kan reizen. Hij maakt onderscheid tussen woon-werkverkeer en zakelijk verkeer. Informatie over het openbaar vervoer wordt opgehaald uit 9292.

Met de app maak je deze onderdelen allemaal overzichtelijk:

  • Het effect van eerder of later vertrekken.
  • Vergelijking van reistijd als er voor alternatieven wordt gekozen. Denk aan fiets, openbaar vervoer of een combinatie van auto/fiets en openbaar vervoer.
  • Kostenvergelijking.
  • Reisgedrag monitor. Hiermee kan je kijken hoe je gereden hebt en of dit zuiniger en efficiënter kan.

Mochten er wijzigingen in het openbaar vervoer, vertraging en werkzaamheden zijn op jouw route, dan ontvang je een melding. Je krijgt gelijk een alternatieve reis zodat je op je bestemming kan komen!

Voor de werkgever

Als het bedrijf Pas voor de Spits aanschaft dan kan zij data verkrijgen van het reisgedrag van de werknemers. Deze worden maandelijks verstrekt.
Hierin staat:

  • Aantal woon-werk kilometers en zakelijke kilometers die zijn afgelegd.
  • Kostenoverzicht.
  • Alternatieve reismiddelen.
  • Spitsmijdmodule, waarin staat welke werknemers de spits kunnen mijden en wat voor impact dat heeft op de kosten.

Aanmelden

Lijkt het jou wel wat om met de app van Pas voor de Spits overzichtelijk te krijgen hoe jij voordeliger, zuiniger, efficiënter en bovendien fileloos kan reizen? Meld je dan aan!

Aanmelden via InfoStructure

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Monique, Marina, Meni, Benny en Sander staan u graag ten dienst: info@filedier.nl