ForenZo

0

forenzoStap eens wat vaker op de fiets! Dit is namelijk gezond en beter voor het milieu. ForenZo stimuleert het fietsen naar je werk met leuke beloningen. Je werkgever moet aangesloten zijn bij ForenZo om te kunnen profiteren van de voordelen: het proberen, aanschaffen en gebruiken van fietsen en e-bikes.

Minder files met ForenZo

Het doel van ForenZo is om zoveel mogelijk forensen op de fiets te krijgen, dit resulteert uiteindelijk in minder files en dat is fijn voor Rotterdam.

Als jouw werkgever aangesloten is bij ForenZo dan kan het bedrijf:

  • Gratis proefritten maken op verschillende fietsen, dit kan bij de fietsenwinkel maar ook op het werk.
  • Honderden euro’s korting krijgen op de aanschaf van fietsen, e-bikes en speed pedelecs.
  • Geld verdienen door het gebruiken van fietsen; fietsbelonen!

Fietsbelonen met gratis app

Fietsen is goed voor ieder mens en iedere organisatie. Het is gezonder, leuker, schoner en het geeft je een goed en voldaan gevoel. Zowel organisaties en bedrijven,  als werknemers worden fitter en blijer van fietsen. Dat willen we toch allemaal!

Daarom is het goed om fietsen naar het werk blijvend te stimuleren. Mensen die al fietsen naar het werk, willen we stimuleren om te blijven fietsen en automobilisten zouden best wel wat vaker de fiets kunnen pakken. Met Fietsbelonen kan de werkgever werknemers belonen voor iedere woon-werkrit die geheel of gedeeltelijk per fiets wordt afgelegd. Tot en met €0,19 per kilometer mag fietsbelonen belastingvrij. Met de gratis ForenZo app, wordt Fietsbelonen nu wel erg gemakkelijk gemaakt.

Er wordt in Nederland ook steeds meer gefietst dankzij de komst van de e-bike!

Interesse

Lijkt het jouw wel interessant dat jouw bedrijf zich aansluit bij ForenZo om zo de files van de weg te halen en te profiteren van de voordelen? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie.

Ga naar Forenzo.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl