Fietsen Verleer Je Nooit

0

logofietsenverleerjenooitWoon jij in Ommoord, Zevenkamp of in Nesselande? En ga jij regelmatig met de auto? Dan is dit de uitgelezen kans om hier verandering in te brengen! Mobilys heeft het project ‘Fietsen Verleer Je Nooit’ opgericht, hierbij kunnen forensen e-bikes leasen en dus gebruiken om naar het werk te komen zonder in de file te staan.

9.000 minder automobilisten

Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Kralingen en Hillegersberg/Schiebroek zijn gebieden waar veel werknemers met de auto naartoe gaan, ook al is het maar 15km van hun huis vandaan. Dat zijn ruim 9.000 automobilisten die die boel ophouden op de A20 en A16! Stel je voor dat iedereen, of in ieder geval een groot deel, van deze groep met de elektrische fiets naar het werk zou gaan. Dat zou ervoor zorgen dat het minder druk is op de knelpunten!

Elektrische fiets leasen

Met Fietsen Verleer Je Nooit kan je een via de werkgever een elektrische fiets leasen. Werkgevers kunnen zich aanmelden en zo hun werknemers een elektrische fiets aanbieden. Naast het feit dat er minder werknemers in de file staan is het ook nog eens gezond en dat heeft invloed op het ziekteverzuim!

Dus geef uw bedrijf op of haal je werkgever over om mee te doen!

Ga naar fietsenverleerjenooit.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Monique, Marina, Meni, Benny en Sander staan u graag ten dienst: info@filedier.nl