Calendar42

0

calendar42-logoEen dynamische agenda die inspeelt op jouw sociale leven, dat is Calendar42! Deze app houdt niet alleen jouw afspraken bij, maar ook hoe je naar deze afspraken moet komen met auto of openbaar vervoer. Je gaat dus niet meer te laat komen als je deze app gebruikt. Calendar42 rekent alles voor je uit op basis van afspraken, locatie en situaties in het verkeer.

Minder files met Calendar42

Wij houden het meest van Calendar42 om het feit dat zij proberen om de files te verminderen. De app geeft namelijk aan wat het meest geschikte vervoermiddel is voor jouw reis. Als het druk is op de weg geeft Calendar42 aan dat je beter met openbaar vervoer kan reizen of zelfs met de fiets. Hierdoor wordt je geen Filedier die aansluit in de rij met auto’s.

Waar komt Calendar42 vandaan?

Wist je dat Calendar42 een Delfts technologie start-up en spin-off van de TU Delft is? En in 2014 was Calendar42 finalist van de ‘Accenture Innovation Awards’ en de ‘Deloitte Fast50 Rising Star’. De app heeft twee keer de Europese ‘ITS in Your Pocket development competition’ gewonnen, een competitie die draait om intelligente transport systemen. Een hele prestatie voor een relatief nieuwe app!

Kosten

Calendar42 is gratis voor consumenten! De app kan ook worden gebruikt binnen bedrijven, hiervoor wordt een abonnementsprijs gevraagd voor een bedrijfslicentie. De eerste 30 dagen kunnen bedrijven ook gratis gebruik maken van de app om deze te testen!

Twijfel niet en probeer Calendar42 gratis uit! Lees hier ook onze review!

Ga naar Calender42.com

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl