Rotterdamse Studenten Fietsen Voor Het Goede Doel

‘Fiets een stuk en doneer wat geluk!’

Ben jij student in regio Rotterdam en reis je met het OV? Dan kun jij dit jaar een goede daad verrichten! mbo-, hbo- en wo-studenten die gebruik maken van het OV kunnen dit jaar van februari tot december fietsen voor een (zelf gekozen) goed doel. Door op de fiets te stappen maak je niet alleen mensen heel erg blij, je draagt ook bij aan het verminderen van de drukte tijdens de ochtendspits in het Rotterdamse openbaar vervoer. Daarnaast zorgt fietsen er natuurlijk ook voor dat je fit en gezond blijft!

Naast bekende doelen zoals Unicef, Alzheimer Nederland of het Epilepsiefonds kun je een goed doel naar eigen keuze aandragen. Dit kan een studievereniging, sportclub of een ander initiatief zijn.

Elke keer dat jij tijdens de ochtendspits (7.00 u – 11.00 u) fietst, kun je € 1,25 voor een goed doel verdienen. Dit betekent dat je per week €6,25 kunt ophalen! Om mee te kunnen doen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze kun je hier vinden. Voldoe jij aan alle voorwaarden? Meld je dan snel aan!

Nadat je aanmelding is goedgekeurd kun jij tot december 2017 tot € 100,- bij elkaar fietsen voor jouw goede doel!

Let op: Er kunnen maximaal 500 studenten deelnemen.

De StudentFietst APP houdt voor je bij hoeveel geld er is opgehaald voor jouw goede doel, wanneer je hebt gefietst, waar en hoe laat.

Meedoen?

Aanmelden kan via: https://aanmeldenstudentfietst.nl. Is je aanmelding goedgekeurd? Dan kan het fietsen beginnen!

Deelnemende goede doelen

 

Deelnemende onderwijsinstellingen