Forenzen met Forensz

0

Stel: U wilt als bedrijf best bijdragen aan minder files en een beter milieu, maar u hebt geen tijd of simpelweg geen idee om daar mee aan de slag te gaan. Misschien biedt Forensz dan wel de ideale oplossing. Dit Rotterdamse bedrijf gelooft in de mogelijkheden van het openbaar vervoer en kunnen u adviseren of zelfs uw hele (vervoers)administratie uit handen nemen! Op een slimme, efficiënte en voordelige wijze bieden zij maatwerkpakketten en persoonlijk advies. Het enige dat u nog hoeft te doen is bedenken wat u met die lege parkeerplaats doet.

Een beter milieu

Eigenlijk bent u als bedrijf best goed bezig. Uw scheidt uw afval netjes en zo gauw het mogelijk is gaan alle lampen uit. Dat is natuurlijk heel erg goed, maar wanneer u uit het raam kijkt staat de hele parkeerplaats vol. Auto’s blijven vooralsnog het grootste probleem voor onze CO2-uitstoot en natuurlijk de files. Dat terwijl het zoveel beter kan. Forensz stimuleert uw personeel om met het openbaar vervoer naar het werk te gaan. Na jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze dat aan moeten pakken. Gaat u in zee met dit bedrijf dan kunt u een advies verwachten die volledig is aangepast op uw situatie. En de administratie? Die wordt ook voor u gedaan!

Lekker efficiënt

Forensz draagt zorg voor alle openbaar vervoersaanbieder. Op deze manier heeft u als bedrijf maar één partner waarmee u aan de tafel zit. U krijgt een eigen klantenportal, een helpdesk en wanneer gewenst een periodieke reportage. Uw werknemers krijgen een persoonlijk account en zien meteen wat voor hen de mogelijkheden zijn. Omdat Forensz per werknemer de situatie opnieuw bekijkt betaald u geen onnodige producten en is alles altijd 100% in orde. U stelt de voorwaarde en zij gaan er mee aan de slag.

Voor het personeel

Het personeel kan bij Forensz een uitgebreid reisadvies van deur tot deur opvragen. Hier krijgen zij automatisch een passend reisproduct bij. Zowel de reistijd als de reiskosten worden hierbij meegewogen. Het product wordt gemakkelijk online besteld en aan huis geleverd. Forensz neemt alle zorgen weg, zowel voor uw werknemers als uw bedrijf.

Interesse?

Meer informatie vindt je op www.forensz.nl of op onze tippagina.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.