Forensz

0

logoDe trein, bus, tram of metro zijn goede vervoersmiddelen om naar het werk te komen. Forensz wil graag de werkgevers helpen om de werknemers het OV in te krijgen. Zij geven daarvoor advies en indien nodig nemen zij de hele administratie over. Super handig toch?!

Minder files met Forensz

Als meer werknemers het openbaar vervoer gebruiken dan komen er minder files op de weg. Door afspraken met vervoerbedrijven en met aanbieders van mobiliteitskaarten biedt Forensz een breed scala aan producten. Jij bepaalt zelf wat voor jouw Rotterdamse organisatie mogelijk is. Waar vandaan jouw medewerkers ook reizen en welke reisbehoefte er ook is, Forensz heeft de oplossing.

Van de werkgever neemt Forensz de zorg over voor persoonlijk advies, het bestellen, de administratie en de service. Overzicht behoudt jij in het klantenportaal. Voor de medewerker is Forensz een persoonlijke reisassistent die helpt bij de keuze en de aanvraag van een vervoerbewijs.

Waar komt Forensz vandaan?

Forensz is ontstaan vanuit de behoefte van werkgevers en reizigers naar eenvoud en gemak. Forensz is een dienst van VCCR Advies BV. VCCR adviseert reizigers, organisaties en overheden op het gebied van duurzame mobiliteit.

Aanvragen

De inzet van Forensz is op basis van variabele kosten. Meldt u aan voor een vrijblijvende bereikbaarheidsscan. Aan de hand van de bereikbaarheidsscan en uw wensen kijkt Forensz vrijblijvend waar de mogelijkheden liggen voor uw organisatie.

Ga naar Forensz.nl

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.