De geheimen van Rotterdam

De Erasmusbrug, de Kuip en de Euromast. Ze zijn onlosmakend aan Rotterdam verbonden. Rotterdam kent echter veel meer mooie, opvallende en typische plekken. Plekken die onder de rest van Nederland minder bekend zullen zijn, maar wel bij Rotterdam en de omgeving horen.

In de maanden september en oktober ging Filedier op social media op zoek naar de geheimen van Rotterdam. In 3 verschillende thema’s; achtereenvolgend Architectuur, Vervoer en Water; kreeg je de mogelijkheid om jouw Rotterdamse geheim op de gevoelige plaat te zetten en daarmee kans te maken op leuke Rotterdamse prijzen.

Hieronder vindt je alle inzendingen en winnaars. Behoor je tot de winnaars? Dan hebben we nog een extra verrassing… Je foto zal namelijk worden afgedrukt op een ansichtkaart.

Architectuur

Rotterdam kent flink wat technische en moderne architectuur die buiten Rotterdam minder bekend zijn, maar net zo goed bij de stad horen. Jullie zonden deze prachtige foto’s in…

Vervoer

In de file naar Rotterdam? De stad kent vele verschillende manieren om daarbinnen en -buiten te reizen. Dat er meer manieren zijn om te reizen dan de auto bleek wel uit de verschillende vervoersmiddelen die jullie met ons deelden.

Water

Rotterdam staat natuurlijk bekend om zijn wereldhaven en dus om zijn wateren. Op, aan en met het water wisten jullie de mooiste plekken te vinden en met ons te delen.

Winnaars

Iedereen die heeft deelgenomen aan de actie… Bedankt! Uit de vele prachtige foto’s en geheimen die jullie met ons hebben gedeeld hebben we foto’s geselecteerd en winnen een toepasselijke Rotterdamse prijs. Daarnaast ontvangen jullie een setje ansichtkaarten met de foto.

Over de winnaars en prijzen kan niet worden gecorrespondeerd