Bureaugadgets voor de moderne flexwerker

0

De moderne flexwerker werkt niet alleen op kantoor maar ook thuis, in de bibliotheek, in een cafeetje, op het terras of op speciaal ingerichte flexplekken. Deze mobiliteit maakt het handig om files te mijden en niet vast te zitten aan een kantoor. Maar zo’n steeds wisselende werkplek zorgt ook voor een onpersoonlijke sfeer. Hier zijn een aantal draagbare bureaugadgets om je flexplek toch nog een persoonlijk tintje mee te geven.

De stofzuiger

Eet je graag een koekje of een croissantje? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met de kruimelbende die zij veroorzaken. Eet je deze ook graag aan je bureau? Dan is de ellende helemaal compleet. Gelukkig kunnen Henry en Hetty je helpen! Deze miniatuurversies van de echte stofzuigers zuigen de kruimels zo van je bureau en toetsenbord.
henry-desk-vacuum

De kruimeldief

Ben je niet zo van de ministofzuigers? Dan is er gelukkig ook de minikruimeldief, inclusief onmisbare opzetstukjes speciaal voor toetsenborden en lastig te bereiken plekjes. Door de USB-aansluiting komt hij bovendien in tegenstelling tot zijn grote broer gelukkig niet ineens zonder stroom te zitten.
usb-stofzuiger

Het potlood

Mini huishoudelijke artikelen zijn natuurlijk leuk, maar wat als je nou juist wil laten zien dat je grootse ideeën hebt? Dan geeft dit reuzenpotlood de uitkomst. Inclusief reuzengum is dit het juiste voorwerp om al je grootse ideeën mee op te schrijven en uit te tekenen. Al is dit misschien niet het meest praktische schrijfgerei om in je tas te stoppen.
giant-pencil

De warme houder

Als harde werker vergeet je natuurlijk wel eens pauze te nemen. Je bent zo in je werk verdiept dat je zelfs je kopje koffie vergeet op te drinken. Eenmaal klaar met je rapport blijf je dan ook jammerlijk met zo’n vieze koude bak zitten. Niet getreurd! Met deze kop houder blijft je kopje koffie, thee of soep heerlijk warm zo lang je maar wil.
usb-cupwarmer

Een kunstig koffertje

De moderne flexwerker heeft natuurlijk altijd zijn kaartje bij zich. Nu staat een kaartje in je binnenzak natuurlijk bloot aan allerlei kreuk- en wasmachinegevaren. Zie hier deze unieke kaartjeshouder. Op je volgende belangrijke meeting open je met veel schwung de twee sloten van deze coole koffer en haal je je visitekaartjes te voorschijn. Instant gespreksopener en bovendien ook een handige display case om gewoon op je bureau te laten staan.
Mini Card Case

De super flubber

De moderne flexwerker heeft natuurlijk ook een indrukwekkende verzameling aan moderne apparatuur. Allemaal vol met knopjes, toetsjes en schuifjes, verzamelplaatsen voor allerlei stof en viezigheid. Een wattenstaafje bied uitkomst maar is een tijdrovend en smerig klusje. Nu is er deze felgele blubber in een potje. De zogenaamde Cyber Clean kun je voor alles met knopjes gebruiken en lift zo het stof tussen de toetsen vandaan! (En is bovendien een perfect projectiel in elk kantoorgevecht).
Cyber Clean 01Cyber Clean 02

Het verboden bordje

De smartphone, een knap staaltje moderne techniek. Vol met verslavende sociale media en constante afleiding tijdens belangrijke bezigheden. Wil je hem van het kantoor verbannen? Stop hem daarom nu in deze zeer subtiele houder en maak in één oogopslag duidelijk wat echt niet kan op jouw kantoor.
No Sign Holder

Propjes gooien

We zijn er allemaal wel schuldig aan: propjes gooien. Een leuke afleiding tijdens vervelende projecten en een legitieme aanleiding voor een wedstrijd tussen collega’s. Maak er nu een officiële sport van met deze afneembare prullenbak basket. Inclusief geluiden van een juichend en aanmoedigend publiek, kun je nu in plaats van propjes gooien basketballen vanuit je luie stoel.
trashbasket

De telefoonhouder telefoon

Het nadeel van de moderne smartphone is dat hij niet echt veel autoriteit uitstraalt. Zie hier de Iphone telefoon. Nooit meer zullen mensen zich vergissen of je in gesprek bent of gestoord kunt worden. Deze houder maakt het bovendien ook nog eens gemakkelijk om belangrijke e-mails en berichten nooit meer te missen.
phone

Heb je nu zelf ook zin in flexwerken gekregen? Kijk dan eens op deze pagina voor de vijf leukste flexplekken in de regio Rotterdam.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.