Wat voor fietser ben jij?

0

Gemiddeld maken we ruim 300 fietsritten per jaar en is het voor afstanden tot 7,5 km het meest gebruikte vervoersmiddel. Of je de fiets nou gebruikt voor woon-werkverkeer of om van de natuur te genieten. Wat voor fiets je hebt zegt veel over wat voor type persoon je bent.

Baby Doll

Rijden zonder zijwieltjes ben je nog niet verleerd. Kraaltjes aan je spaken en een fietsvlag zijn voor jou geen overbodige luxe. Het liefst rijd je nog op de stoep en lap je de verkeersregels aan je laars.

Cougar

Zien en gezien worden, daar draait het om als jij op de fiets zit. Zodra de zon schijnt ben jij met een wapperende jurk op de fiets te vinden.

Fake

Je staat nog steeds dagelijks op de A16 in de file om thuis 15 km te fietsen zonder vooruit te komen. Het liefst ben je aan het multitasken.

Freestyler

Hoe gevaarlijker, hoe beter. Een wheelie doen op de Erasmusbrug is niks bijzonders voor jou. Met een action camera film je de gaafste trucs en deel je deze op je Youtube-kanaal.

Gangsta

Je bent de baas van de straat. Jij en je vrienden worden gevreesd vanuit verschillende ooghoeken in de gaten gehouden.

Grand Pa

Je bent dagelijks op de fiets te vinden. Of het nou gaat om woon-werkverkeer of recreatief verkeer. Een auto heb je niet of is bedoeld voor het hoog nodige. Je hoopt dat je zoon of dochter net zo sportief zal zijn als jij.

Hipster

“Alles flex!” is je motto. Je hebt geen vast patroon en ziet wel wat er op je (fiets)pad komt. Het liefst luister je naar M83 terwijl je relax naar je flexplek fietst.

Lazy Guy

‘De Porsche onder de fietsen’ zo kan je fiets het best omschreven worden. Hoe lager boven de grond hoe beter. Met een paar trappen race je langs je voorbijgangers.

Lil Gangsta

Je doel is de baas van de straat te worden. Je bent een gevreesd fietser, samen met je vrienden maak je de straat onveilig.

Rigid Guy

Een fiets moet niet alleen functioneel zijn, het moet er ook goed uit zien. Je hebt een strak vormgegeven fiets die qua stijl overeenkomt met het design van je huis en bent dan ook zuinig op je fiets.

Runner

Het liefst start je over anderhalf jaar in Rotterdam om een paar weken later de Champs-Élysées binnen te rijden. De Tour de France is nog ver, maar toch dichtbij.

Swagger

De grote stad is jouw gebied. Alle zijstraatjes en de snelste weggetjes zijn jou bekend. Tijdens je rit wordt je veelvuldig nageroepen door bekenden.

Tandem

Al jaren ben je gelukkig ben je partner. De stad ken je nu wel. Wat is er dan leuker dan er samen in de natuur op uit gaan.

Traveller

Flink bepakt op je fiets. Waarom zou je een road trip met de auto doen, als het ook met de fiets kan? Je bent een avonturier die graag alles te weten komt over stad en land.

Vintage Guy

Waarom zou je je fiets weggooien als er nog prima op valt te rijden (na een opknapbeurt)? Jij zult niet zo snel iets weggooien, maar knapt het liever zelf op.

Warrior

Bang om vies te worden ben je niet. Het liefst voer je de gekste trucs uit en heb je de grootste lol met je vrienden.

Wierdo

Het liefst reed je op je zadel en zat je op je trapper. Je fiets zou eigenlijk net zo gek moeten zijn als jij.

…wat voor fietser ben jij?!

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.