Veilig en snel je fiets stallen op P+R Meijersplein

0

Wegens succes verlengd

Steeds meer mensen pakken de fiets. Want fietsen is gezond, goed voor de lucht en leefbaarheid in de stad. Daarom moeten er ook meer goede fietsparkeermogelijkheden komen. FietsDock heeft een innovatieve oplossing bedacht. Een fietsparkeervoorziening met fietskluizen. Dit pilot project op het Meijersplein is wegens succes verlengd. Een FietsDock gebruiker: “Ik ben blij dat mijn kostbare fiets nu veilig en droog staat, het stallen en halen gaat snel, ik ben van niemand afhankelijk omdat het volledig geautomatiseerd is.”

Fietsdock deur openen

Voor fiets en tassen

Op station Meijersplein kun je je fiets veilig stallen in een fietskluis. Alle soorten fietsen passen incl. krat en kinderzitje, maar ook bijvoorbeeld tassen en regenkleding kunnen erbij. Veilig en droog, uitsluitend toegankelijk voor de gebruiker.

24/7 Stallen en ophalen

De fietsparkeervoorziening werkt volledig automatisch en is dag en nacht toegankelijk. Het stallen gaat makkelijk en snel. Je opent de deur met de FietsDock-pas en rijdt eenvoudig je fiets naar binnen. Na het sluiten van de deur wordt de kluis geparkeerd en kan niemand er meer bij.

Fietsdock fiets erin zetten

Ook gebruik maken van FietsDock Meijersplein?

Vraag nu gratis de FietsDock-pas aan op www.fietsdock.nl of stuur een mail naar info@fietsdock.nl. Gebruik maken van de stalling kost € 1,85 voor de eerste 9 uur en daarna € 0,15 per uur. Je ontvangt maandelijks een factuur voor de gestalde uren.

Rotterdam Mobility Lab

Fietsdock maakt onderdeel uit van Rotterdam Mobility Lab waarin De Verkeersonderneming startups de kans geeft het product/de dienst te testen in de Rotterdamse omgeving. Kijk voor meer informatie op rotterdammobilitylab.nl

Fietsdock fiets ophalen

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.