Te gekke fietsgadgets

0

Heb jij ook altijd moeite je fiets terug te vinden in die enorme stalling op CS? Of is jouw fiets wellicht wat gewoontjes? Wij hebben een aantal bijzondere fietsgadgets verzameld, waardoor jouw tweewieler gegarandeerd boven het (stallings-) maaiveld uitsteekt.

De hotelfietsbel! Da’s pas een stijlvolle fietsbel, en je kunt er bovendien lekker op slaan wanneer je wat gefrustreerd bent.
hotelfietsbel

De boomBOTTLE voor een muziekje onderweg. Hij is bestand tegen alle weertypen en daardoor hangt er ook wel een stevig prijskaartje aan.Boombottle

Laad je apparaten op terwijl je fietst met “The Atom“! Je kan opladen met USB tijdens het fietsen en de batterij loskoppelen om elders op te laden.
the-atom

Een fietscomputer is handig als je wil weten wat je eigenlijk aan het doen bent op je fiets. Sommige zijn simpel met alleen een afstandsmeter en tijd en andere hebben functies als navigatie, hartslagmeter & het calorieverbruik wordt gemeten. De Mio Cycle 305 HC is zo’n uitgebreide fietscomputer.
fietscomputer Mio Cyclo

Een smartslot voor je fiets die je kan openen met je telefoon. Met de BitLock heb je geen sleutels meer nodig en de app houdt bij welke afstand je aflegt en hoeveel calorieën je verbrand hebt, als dat niet smart is!
bitlock

Prijsvraag

Is jouw fiets aan een opknapbeurt toe? Doe mee aan de prijsvraag op onze Facebookpagina! Laat zien waarom jouw fiets dit pakket verdient en maak onder andere kans op een fietscomputer.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.