Strava Art

0

Iedere dag dezelfde route fietsen naar je werk? Of je vaste rondje op de racefiets in het weekend? Kijk eens met andere ogen naar je route, van bovenaf. Door met je fiets een route te fietsen waardoor er een woord of een beeld ontstaat word je ook een ‘Strava artist’. Via de app van Strava (voor Android & iOS) kunnen kunstwerken bovendien makkelijk worden gedeeld. Hieronder hebben wij een aantal vette routes, ehhh beelden, voor jullie uitgezocht!

David Taylor reed 341 kilometer in New Forest in Engeland. Hij deed 13 uur over het fietstochtje.
fiets

David Taylor had eerder al dit paard gemaakt, op dezelfde plek als de fiets is gemaakt. Om deze rit te maken ben je acht uur bezig en rijdt je 231 kilometer.
paard

Dieren blijken populair te zijn in de Strava Art scene. Stephen Lund fietste in Victoria, Canada 115 kilometer om deze giraffe te maken.
giraffe

Ook  in Nederland wordt er aan Strava art gedaan. Nabij Hendel, Gelderland werd deze olifant gemaakt. Een afstand van 103 kilometer werd afgelegd in 4 uur.
olifant

De Amerikaanse Murphy Mack besloot om zijn vriendin Emily ten huwelijk te vragen via Strava Art. Hij reed 29 kilometer in 80 minuten om deze liefdesuiting tot stand te laten komen. En Emily? Die zei “Ja”!
Marry-me-Strava

Ook bij het televisieprogramma Wie Is De Mol hadden ze Strava Art ontdekt. In seizoen 11 moesten de kandidaten in Nicaragua een Strava Art-opdracht doen. Een deel van de kandidaten moest een route lopen, het andere deel moest de route lezen. Het ging hier om het woord executie.
strava art

En last but not least, check wat onze eigen blogger Tim de Bruijn heeft klaargespeeld in Rotterdam!

Bikewriting Rotterdam

Vind jij het ook leuk om dit soort kunstwerken te maken? Probeer eens een Strava route met een elektrische fiets. Dat gaat een stuk sneller! Een flink aantal Rotterdammers kregen al tot €550,- korting op een elektrische fiets. Het enige wat je moet doen is je e-mail in te vullen via deze link.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.