Remco Idema is Fietser van het jaar 2018

0

Wie is jouw fietsheld en mag zich Fietser van het jaar 2018 noemen? Dat was de vraag van Filedier. Degene die de meeste stemmen en aanbevelingen kreeg, was Remco Idema uit Den Haag. Remco is fysiotherapeut en zijn motto is: gezond, mobiel en onafhankelijk! Dat wil hij niet alleen voor zijn patiënten maar ook voor zichzelf.

Remco: “Dat betekent dat ik geen bedrijfspand heb, maar met de elektrische bakfiets naar al mijn patiënten fiets. In de bakfiets zit de behandeltafel, mijn pc, handdoeken, olie, trainingsmateriaal, etc. Alles past er met gemak in. Ik kan voor de deur van mijn patiënten parkeren, heb geen files en vertragingen, hoef niet te zoeken naar een parkeerplek en betaal geen parkeergeld. Practise what you preach! Ik wil mijn patiënten het goede voorbeeld geven en ik vind het ontzettend leuk dat ze nu op mij hebben gestemd als Fietser van het jaar 2018. Dat betekent veel voor mij.”

10.000 kilometer op de bakfiets

Remco kijkt niet op tegen een beetje fietsen. In oktober is hij zelfs op de Dag van de Duurzaamheid, met zijn bakfiets naar Arnhem gereden om daar een presentatie te geven. “Ik had toen wel twee accu’s bij mij. Maar het ging prima.” Alles bij elkaar heeft hij vorige jaar 10.000 kilometer gefietst. Remco: “De fiets is een prima vervoermiddel. Met de perfecte snelheid om alles te zien, te ruiken en te ervaren. Wat wil je nog meer.” Remco heeft uit handen van Filedier niet alleen een bos bloemen gekregen maar ook een Award met daarop Fietser van het jaar 2018!

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.