Fietsgadgets

0

Fietsen zit in ons bloed, maar we willen het onszelf natuurlijk ook zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit zijn een aantal handige fietsgadgets die je fietsrit net wat veiliger en makkelijker maken.

SmartHalo

De SmartHalo is een multifunctionele gadget die je helpt met navigatie en fitness, maar tegelijkertijd ook fietsverlichting, een alarmsysteem en een assistent voor oproepen en berichten is. Klik hier voor meer informatie over de SmartHalo.

Fly Pedals

Iedereen die wel eens een mountainbike of wielrenfiets heeft gezien, weet dat deze fietsen klikpedalen hebben. Oftewel pedalen die je alleen kunt gebruiken met bepaalde schoenen aan. Fly Pedals zijn clip-ons voor op de klikpedalen, waardoor je je mountainbike of racefiets ook in het dagelijkse leven kunt gebruiken om van en naar werk te fietsen. Klik hier voor meer informatie over de Fly Pedals.

MotionLab Active Commute Bag

Je kent het vast wel: Na een eind fietsen snijden de banden van je rugzak in je schouders, je rug is helemaal nat van het zweet en met een beetje pech heb je ook nog pijn in je rug. De MotionLab Active Commute Bag zorgt ervoor dat je het gewicht van je rugzak op je heupen draagt waardoor je je vrijer kunt bewegen op de fiets en niet meer de nadelen ervaart. Klik hier voor meer informatie over de MotionLab Active Commute Bag.

FLECTR VORTEX

Je kunt niet zichtbaar genoeg zijn op de weg. Dat dachten de mensen achter FLECTR VORTEX ook! FLECTR VORTEX is namelijk hoog reflecterende tape die op je fiets bevestigd kan worden. Overdag valt de tape niet op, maar zodra het donker wordt, transformeert het naar hoge zichtbaarheid. Het product is makkelijk op te plakken en past op bijna elke fiets. Klik hier voor meer informatie over de FLECTR VORTEX.

Telefoonhouder

telefoon op de fiets

Je telefoon gebruik je natuurlijk liever niet tijdens het fietsen, maar het is soms toch handig om bijvoorbeeld Google Maps open te hebben voor de route. In dat geval biedt een telefoonhouder de uitkomst. De meeste telefoonhouders monteer je gemakkelijk op het stuur van je fiets en haal je er na de fietstocht weer vanaf. Kijk bijvoorbeeld bij Bol.com voor diverse telefoonhouders die passen bij jou fiets en telefoon.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.