Fietscircus Papendrecht

0

Na eerdere successen in Vlaardingen en Schiedam strijkt het Fietscircus zaterdag 21 september tussen 11:00 en 16:00 uur neer op de Markt in Papendrecht.

Midden op het plein komt de piste waar showrijders regelmatig BMX-demo’s geven. Ook kun je in een BMX-workshop je eigen techniek verbeteren. Vlak daarnaast staat de grote circustent en verspreid over het plein kleinere tentjes waar je onder meer een virtual reality ervaring kunt beleven. En wist je al dat je met de fiets ook zelf een waar kunstwerk of zelfs een smoothie kunt maken? Ook kun je meedoen aan een (race)fietswedstrijd en kunnen kinderen zich laten schminken.

Uitproberen

Naast entertainment kun je tijdens het Fietscircus ook terecht voor allerlei fietsinformatie en fietsproducten uitproberen. Wil je weten of een elektrische fiets iets voor jou is? Schrijf je dan tijdens het Fietscircus in voor een uitprobeerperiode. O ja, en doe je mee aan de enquête over fietsverbeteringen in Papendrecht, dan krijg je als dank een aardigheidje om tijdens je eerstvolgende fietsrit te gebruiken. Bezoekers van het Fietscircus krijgen gratis koffie van de barista.

Kijk voor meer informatie over het Fietscircus op fietscircus.com.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.