Dé superslimme elektrische fiets

1

De meeste elektrische fietsen zijn op zich niet zo spannend. Deze superslimme e-bike is dat wel, hij heeft een bijzonder strak design en een stuur dat als slot te gebruiken is. En dat is wel nodig met al de toffe features die deze smartbike te bieden heeft.

Denny - De smart e-bike

Het slimme stuur heeft namelijk LED-verlichting die zorgt voor extra veiligheid. Door op de zijkant van het stuur te drukken geef je richting aan. Handig! Zo kun je je handen aan het stuur houden. Ook is de smart e-bike voorzien van remlichten en dagrijverlichting.

De elektrische fiets heeft een elektrische motor (met verwisselbare batterij) zodat je gemakkelijk dat heuveltje tackelt. Dankzij computergestuurde versnellingen past hij zich makkelijk aan op de fiets omstandigheden. Ook de rubberen borstels aan de wielen helpen hierbij. Deze houden vuil en water tegen, zodat een spatbord niet nodig is.

Deze fiets is ontworpen door Teague, een industrieel ontwerpbureau in Seattle. In samenwerking met de fietsmakers van Sizemore wonnen zij de Oregon Manifest Design Contest. De makers beloven dat de slimme e-bike vanaf volgend jaar te koop zal zijn. Hoe duur deze slimme e-bike wordt is nu helaas nog niet bekend.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

1 reactie

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.