De handigste fietsgadgets

0

Nederland is een rasecht fietsland, maar we houden ook van gemak. Daarom heeft Filedier de handigste fietsgadgets voor je op een rijtje gezet.

Revolights

De Revolights zijn speciale LED-strips die aan het wiel vastgemaakt kunnen worden en voor fantastische fietsverlichting zorgen. De Revolights zien er mooi uit, zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen niet gestolen worden. Klik hier voor meer informatie. 

 

Sneller groen voor fietsers

In Rotterdam is er een succesvolle test gedaan met warmtesensoren in stoplichten. Wanneer er tien of meer fietsers staan te wachten, wordt het stoplicht sneller groen. Lees er hier meer over.

 

Project Jacquard

Google en Levi’s hebben de handen in elkaar geslagen en de ideale jas voor op de fiets gemaakt. De jas wordt door middel van bluetooth verbonden met je telefoon, waarna je via de jas onder andere Google Maps, Spotify, Strava en meer kunt gebruiken. Hier vind je een artikel over Project Jacquard. 

 

Ampler

E-bikes zijn vaak goed te herkennen aan de grote accu die wordt meegedragen maar dat is bij de Ampler niet het geval. Deze moderne e-bike is perfect voor in de stad. Klik hier voor meer informatie over de Ampler. 

 

NOMATIC Travel Bag

Een herkenbaar probleem voor iedereen die vaak reist en spullen mee wil nemen: het past niet in je tas. Dat probleem is verholpen met de NOMATIC Travel Bag, en tas waar elk item een eigen plek heeft. Hier vind je meer informatie over de NOMATIC Travel Bag.

 

DaHanger Dan Bike Hook

Bijna elke Nederlander heeft minimaal één fiets, maar niet iedereen heeft ruimte om die fiets te stallen. Met de DaHanger Dan Bike Hook wordt het wel heel gemakkelijk om te fiets veilig binnen op te hangen. Meer weten? Klik hier.

 

Tex-Lock

Iedereen wil z’n eigen fiets veilig stellen en inmiddels heb je daar geen zwaar kettingslot meer voor nodig. De Tex-Lock is een licht, sterk en flexibel fietsslot. Hier vind je meer informatie over de Tex-Lock.

 

UrbanX

Met de UrbanX verander je in een handomdraai elke gewone fiets in een e-bike. Het enige dat je hoeft te doen, is je voorwiel te vervangen met het UrbanX-wiel, en klaar is kees! Klik hier voor meer informatie.

 

 

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl