De 10 beste videoclips featuring fietsen

0

Wanneer je in de ochtend op de fiets naar je werk gaat kan je soms wel een powerboost gebruiken. Maar of je nou naar je werk gaat of een rondje rijdt in de polder; muziek geeft mentale en fysieke energie. Zeker ook op de fiets. Wij hebben 10 toffe fiets nummers voor jou geselecteerd. Wat is jouw favoriete fiets muziek?

Happy (Hongkong Bicycle edition) – Pharrell Williams

Fiets vliegensvlug door Rotterdam met het nummer Happy van Pharrell Williams. Deze Aziaten bedachten een leuke videoclip met hippe fietsen voor het nummer van Williams. Nog op zoek naar een leuke fietsoutfit? In deze videoclip kun je een heleboel inspiratie op doen.

Bat for Lashes – What’s a girl to do

Ben jij van plan om een lekker stukje door het bos te rijden? Zet dan eens dit nummer op van Bat for Lashes op. In het bos kom je veel leuke dingen tegen, maar zorg wel dat je fiets een goede vering heeft voor de hobbelige paden. Tijgers en beren op fietsen zul je in het Nederlandse bos niet tegen komen, maar wie weet spot jij nog bijzondere vogels of vrolijke haasjes in de vrije natuur?

Queen – Bicycle Race

Waan je even helemaal terug in de tijd met het nummer Bicycle Race van Queen. Na het zien van deze bijzondere clip is het niet de bedoeling dat we massaal naakt op de fiets stappen. In Amsterdam dachten ze daar in juli anders over: mensen stapten naakt op de fiets als protest tegen het groeiende aantal auto’s in het verkeer. Zou jij naakt durven te fietsen?

Robin Thicke – When I get you alone

Robin Thicke scheurt met zijn BMX door de drukke straten van New York. Zou jij het aan durven om zo door de drukke straten van New York te fietsen?

Mike Mago – The Show

The life of a bike seat. Dit nummer is voor de echte sportieveling die wel wat kilometers wil maken op de zondagmorgen. Het up-tempo nummer geeft je de energie die je nodig hebt om ook de laatste kilometers nog te knallen. En mannen: bekijk ook nog even snel het nummer om je in te leven in het “slechte” leven van een bike seat.

Jill Scott – Golden

Een kort ritje naar de supermarkt of de kinderen ophalen van school. Zet dan snel dit nummer op van Jill Scott en geniet even van alle bijzondere dingen in het leven. Op zoek naar wat meer power? Luister dan deze versie remix van Kaytranada. Gegarandeerd dat jij straks op de fiets aan het swingen bent.

Jill Scott – Golden (Kaytranada mix)

Gers Pardoel – Bagagedrager ft. Sef

Nederland is een echt fietsland. Nederland telt nog altijd de meeste fietsen per inwoner. Daarom kan een fietsnummer door een Nederlandse artiest niet ontbreken. Dit zomerse nummer van Gers Pardoel laat je stralen op de fiets. En geef die leuke collega eens een lift naar huis op je bagagedrager…

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.