Bekerhouder op de fiets

0

Wat is er lekkerder dan ’s ochtends dat eerste bakkie koffie? Omdat je zo de file weer in gaat maak je ook een kopje voor onderweg, lekker voor in de auto. Al starend naar de bumpers van je mede-Filedieren nip je het zwarte goedje naar binnen. Heerlijk dit ochtendritueel. Maar wat als je nou die koffie ook op de fiets kunt opdrinken?!

Op de fiets een hete kop koffie drinken, is dat niet gevaarlijk? Daarom hebben wij wat handige bekerhouders gevonden. De houders zijn er in allerlei vormen en materialen. En nee, we bedoelen niet die bidonhouder aan je frame, maar een makkelijke bekerhouder aan het stuur van je fiets. Zo kun je toch die beker met koffie meenemen en af en toe een slokje nemen fietsend naar je werk. Stuk verstandiger dan met die auto de file in gaan. De file mijden en je koffie drinken: dat klinkt als win-win toch?

Wel voorzichtig op hobbelige weggetjes: vergeet niet een deksel op de beker te doen! Niets ergers dan op je werk aankomen met koffievlekken op je broek. Wij hebben hier een aantal opvallende houders op een rijtje gezet.

Voor de stijlvolle fietser is er de houten bekerhouder. Met stijlvolle leren riempjes te bevestigen aan het stuur. Tevens voor de creatieveling die er zelf één in elkaar kan zetten, aangezien deze houder niet meer te koop is.

Bike_Cup_Holder-2

Voor de fietser die zweert bij een fietsmandje en geen ruimte denkt te hebben voor een bekerhouder is er toch een oplossing gespot. Te koop bij Amazon.

Bike_Cup_Holder-3

Voor de fietser die altijd te laat komt en nooit tijd heeft om te ontbijten is er de Breakfast Tray. Helaas nog een prototype..

 

bikefast

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.