Filedier’s Bankgeheimen

Geniet jij ook zo graag van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft? Zit je ook graag op een bankje naar de Maas te turen? Of plof je na een wandeling door de stad nog even neer op je favoriete plekje bij het park? Misschien heb je je partner leren kennen door even uit te rusten tijdens het lopen.

Dan is Filedier op zoek naar jou! Naar jou en je bankgeheimen. Rotterdam is namelijk dit jaar de trotste gaststad van het internationale wandelcongres Walk21. Tijdens dit congres, dat wordt gehouden van 7 tot 10 oktober 2019, staat wandelen centraal. Rotterdam laat daarbij zien hoe belangrijk wandelen is. Een van de zaken die de gemeente de laatste jaren heeft gedaan is het plaatsen van allerlei mooie en leuke banken in de stad. Vind jij de bankjes in de stad ook leuk? Welke is voor jou bijzonder en waarom? Doe mee met onze actie en win een mooie prijs.

Hoe doe je mee?

Deel hieronder jouw bankgeheim. Maak een foto van je mooiste of fijnste bankje in de stad en vertel waarom dit voor jou zo’n goed plekje is.

  • Zorg dat je de foto in hoge resolutie aanlevert. Dus bijvoorbeeld een jpg-bestand van 4 MB of meer.
  • De foto mag ook van eerder zijn.
  • Foto’s van bijzondere bankgeheimen kunnen ook gedeeld worden op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtag #bankgeheimen.
  • De foto’s worden op deze actiepagina geplaatst. Waarna er gestemd kan worden op de foto. Het loont dus ook om deze actie met je vrienden, familie en/of collega’s te delen.
  • Voor de winnaar is een mooie prijs weggelegd. Vermeld je naam en je e-mailadres, zodat we contact met je op kunnen nemen als je hebt gewonnen.
  • Meedoen kan tot en met 30 september 2019.
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Jouw gegegevens

Wat kun je winnen?

De beste foto’s worden tentoongesteld op het internationale congres. Vervolgens kiest een jury op het congres de beste foto en de winnaar wordt uitgenodigd op de internationale feestavond, op 9 oktober 2019, van het congres en ontvangt daar twee kaartjes voor.