Nooit meer te laat dankzij TimesUpp

0

Ben jij regelmatig te laat op afspraken omdat er weer eens een file stond? Met TimesUpp is dat verleden tijd. De app van Innovactory combineert je agenda en de situatie op de weg, waardoor voorspelt kan worden hoe laat je weg moet om toch op tijd te komen.

Reisassistent voor je agenda.

Innovactory heeft als doel gesteld om met TimesUpp de slimste reisassistent te meken voor iedereen met veel afspraken in zijn agenda. Om dat te kunnen realiseren werkt het samen met onder andere TomTom, CGI en MapTM.

Als gebruiker van TimesUpp krijg je een melding zodra het tijd is om te vertrekken. Hiervoor maakt de app gebruik van de afspraken in je agenda en vergelijkt die met de meest recente verkeersdata. Zo ga je; of je nou met de auto, de fiets, het openbaar vervoer of te voet reist; voorbereid de weg op en kom je niet meer te laat op die belangrijke afspraak.

Functies TimesUpp

Ben je gebruiker van TimesUpp? Dan krijg je inzicht in alle reistijden, een intelligent vertrekalarm, toegang tot Smart Planning, integratie met de beste navigatieapps en kun je deelnemen aan het InBeweging programma; het IMMA gecertificeerde verleidings- en beloningsprogramma voor gewenst reisgedrag. Met minimale inspanningen wordt een reiziger geholpen zijn reisgedrag aan te passen, ontvangt hij waar mogelijk een beloning en weet hij dat vooral vol te houden.

  • Inzicht in reistijden. TimesUpp’ers hebben tot wel 60 dagen van te voren inzicht in de reistijden. Zo kan meteen worden berekent wat de reistijd is naar je afspraak van volgende maand.
  • Intelligent vertrekalarm. TimesUpp kijkt naar het verkeer en de files op de weg en geeft een pushbericht als het tijd is om te vertrekken naar je volgende afspraak. Heb je tijd nodig om te parkeren? Wordt ook meegenomen!
  • Smart planning. Je huis, werk en/of de school van de kinderen zijn natuurlijk plekken waar je geregeld komt. Toch kan de reistijd naar deze plekken verschillen. Voer eenmalig deze plaatsen toe in TimesUpp en de app laat altijd zien wanneer je moet vertrekken. Komt er een afspraak tussendoor? Dan ontvang je ook even geen vertrekalarm.
  • Integratie met navigatieapps. TimesUpp toont de route en reistijd naar je volgende afspraak in een lijst en op de kaart. Tijd om te gaan? Start vanuit TimesUpp meteen met navigeren in Google Maps, Waze, Apple Kaarten of zelfs direct op je TomTom!
  • Reizen met alternatieven. Is de afstand naar je afspraak ook, of zelfs gemakkelijker, af te leggen met het openbaar vervoer, de fiets of te voet? Dan laat TimesUpp dit je natuurlijk ook gewoon weten.
  • Ook in het buitenland. Niet alleen in Nederland werkt TimesUpp vlekkeloos. Mocht je een afspraak hebben in België of Duitsland, dan is dat ook geen probleem. TimesUpp houdt ook rekening met het verkeer bij onze buurlanden.

Downloaden

Wil je TimesUpp zelf proberen? Dan kun je TimesUpp in de Play Store (Android) of App Store (Apple) downloaden.

Mocht je meer over TimesUpp willen weten? Dan kun je terecht op de website van TimesUpp.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.