Winnaars goede voornemens 2018

0

In januari vroegen we naar je goede voornemens en we werden overweldigd met antwoorden. Het was een lastige keuze, maar de antwoorden van Claudia, Jacky en Jerry verdienden een echte Filedier-taart!

 

Claudia Erkelens

Rond januari nemen we ons massaal voor om veranderingen door te voeren in ons leven. Claudia Erkelens stuurde haar goede voornemen in naar Filedier en werd verrast met een mooie prijs.

“Meer respect voor mens en dier en vooral het maken van veel plezier! Lekker op droge dagen met de fiets naar het werk uitwaaien in de natuur. Heerlijk relaxed en vooral niet duur!”

Claudia heeft in het verleden gebruik gemaakt van de kortingsregeling van De Verkeersonderneming. “Het is heerlijk om na een drukke werkdag naar huis te fietsen door de natuur. Even je hoofd leeg maken. En tijdens de spits ben ik net zo snel als met de auto.”

Claudia Erkelens

Jacky Schut

Jacky Schut werkt al 43 jaar bij Evides en doet dat regelmatig vanuit huis: “Ik ben begonnen met spitsmijden toen De Verkeersonderneming daar een actie mee deed. Dan was ik vóór zevenen aanwezig en ook vóór de file weer weg.” En dat vermijden van de filedrukte is haar uitstekend bevallen. “Als ik echt niet weg kon, dan bleef ik ‘s avonds tot na 8-en zitten, anders had ik gewoon vast gestaan op de brug (Brienenoord red.)”

Met haar goede voornemen won Jacky een overheerlijke Filedier taart.

“Ondanks alle tegenslagen in 2017 kijk ik inmiddels toch wel weer positief naar 2018. In het afgelopen jaar geleerd dat er ook nog een andere wereld is naast het werkzame leven, dus vanaf nu ga ik daar meer van genieten, van mijn vrienden, familie en het fietsen, het sporten en andere bezigheden waar ik daadwerkelijk energie van krijg. Wat minder werken als het kan en daarmee ook een aandeel leveren aan het verminderen van de files.”

Jacky Schut

Jerry van Waardhuizen

“Tot voor twee jaar geleden was ik een antifietser. Totdat ik een keer een e-bike uitprobeerde. Vanaf dat moment was ik ‘om’.

Ik fiets nu elke dag vanaf Dordrecht naar Rotterdam op de Speed Pedelec. Het gaat dan niet om de kortste route maar zeker op de terugweg om de leukste of fijnste route, bijvoorbeeld door het park.”

Jerry deed mee aan de Filedier actie en deelde zijn goede voornemen: “Om ook het komende jaar meer dan de helft van de ritten op de fiets te blijven doen. Het weer is veel en veel vaker geschikt om te fietsen. In het begin ging ik voor het snelle fietspad, en nu, nu maakt het mij zowel heen als terug niet zo veel uit hoe lang ik onderweg ben. Als de route maar mooi is. Soms ga ik dwars door een natuurgebied, heb ik haasjes, konijntje en reigers ontmoet voor ik mij weer een groot gedeelte van de dag ‘opsluit’ totdat ik weer MAG fietsen.”

Goede voornemens Jerry

“Om ook het komende jaar meer dan de helft van de ritten op de fiets te blijven doen. Het weer is veel en veel vaker wel geschikt om te fietsen. In den beginne ging ik voor het snelle fietspad, en nu, nu maakt het mij zowel heen als terug niet zo veel uit hoe lang ik onder weg ben, als de route maar mooi is, soms dwars door een natuurgebied, heb ik reeds haasjes, konijntjes en reigers ontmoet, voor ik mij weer een groot gedeelte van de dag “opsluit” , tot ik weer MAG fietsen.☮”

Jerry van Waardhuizen

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl