Valentijnsdag met Filedier

0

Natuurlijk wil je dat het reizen van huis naar je werk zo soepel mogelijk gaat. Maar hoe zoek jij je geliefde op? Speciaal voor Valentijnsdag heeft Filedier drie aanraders voor je.

Op de fiets

De prins op het witte paard? Wat dacht je van de prins op het stalen ros? Ga je de liefde van je leven ophalen vanaf het station of een locatie in de buurt, dan is de fiets een goed idee! Ook als je zelf geen fiets hebt, zijn er gelukkig veel opties, zoals de OV-fiets.

Met de bus

Woont Prince of Princess Charming iets verder weg, dan is de bus een uitstekend vervoersmiddel. Met het uitgebreide netwerken van buslijnen kun je altijd in de buurt komen van je geliefde, waar je ook vandaan komt.

Per watertaxi

Wellicht niet de eerste gedachte die in je opkomt, wanneer je aan vervoersmiddelen denkt, maar overweeg je wel eens de watertaxi? Niet alleen is het een handig vervoersmiddel, het is ook nog eens hartstikke leuk! Wanneer je de man of vrouw van je dromen hebt gevonden, pak dan samen eens de watertaxi naar de andere kant van de Nieuwe Maas en ga ergens een kopje koffie drinken. Onderweg kunnen jullie genieten van al het moois dat er in Rotterdam te zien is.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.