Test je (mobiliteits)geluk

0

“… en ze leefden nog lang en gelukkig.” Dat is toch wat iedereen wil? Geluk is het fijnste en mooiste dat je kunt bereiken. Wist je dat er in Nederland gemeenten zijn met wethouders die het bevorderen van geluk in hun portefeuille hebben? En dat ze in Bhutan het Bruto Nationaal Geluk meten als alternatief voor het Bruto Nationaal Product?

Geluk is voor iedereen anders. Een van de onderdelen die er aan bijdragen is mobiliteitsgeluk. Denk maar aan hoe erg je baalt als de brug weer eens open staat of hoe blij je bent onderweg in de trein naar een leuke afspraak. Of als iemand je aanbiedt om mee te reizen zodat je toch naar dat festival kunt gaan.

MobiliteitsGelukTest
Je kunt nu meten hoe het met jouw mobiliteitsgeluk staat. De partij achter Filedier (De Verkeersonderneming) heeft een MobiliteitsGelukTest gemaakt.

Vul in en win!
Vul de test in op www.mobiliteitsgeluktest.nl, maak een printscreen van alle ingevulde onderdelen stuur deze via info@filedier.nl met je adres erbij en je maakt kans op een happy Filedierpakket. We verloten er 100!

Deel dit bericht

Over de auteur

Avatar

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.