Stad van de liefde: Rotterdam

0

Als je aan stad van de liefde denkt, denk je al snel aan Parijs. Maar denk je ook wel eens aan Rotterdam? Dat is namelijk ook echt een stad van de liefde! Rotterdam heeft mooie romantische kunstwerken en onze eigen ‘Pont des Arts’.

Lock of Love

Een enorm smeedijzeren hart staat in Delfshaven. Sinds 2010 kan je hier romantisch een fotootje maken, maar ook zoals de naam ‘Lock of Love’ suggereert een slotje aan hangen om de liefde vast te leggen. De sleutels worden symbolisch in de Maas gegooid.

Tegenover het kunstwerk is zelfs een hartvormig plateautje gemaakt, zodat je hier je camera kan plaatsen en op zelfontspanner kan zetten zodat je de ideale foto kan maken van jou en je geliefde. Je kan namelijk gemakkelijk met z’n tweeën in het hart zitten.
love SONY DSC

Rijnhavenbrug

Rotterdam heeft ook zijn eigen Pont des Arts, de Rijnhavenbrug. Steeds meer stelletjes besluiten om aan deze brug in Rotterdam-Zuid een slotje te hangen om hun liefde te bezegelen. Een groot verschil is dat deze brug nog volledig staat. Al zijn er ook berichten dat sloten van de brug worden geknipt als er een einde is gekomen aan een relatie. Zekerheid op een eeuwige liefde krijg je niet als je een slotje ophangt, maar het is wel een romantische gedachte vind je niet?

DSCF2783 BcqBrfjCAAErWaE.jpg-large

Wil je jullie liefde ook verzegelen door middel van een liefdesslotje? Wij geven vanwege Valentijnsdag een gegraveerd slotje met de namen van jou en je geliefde weg! Laat ons weten waarom jullie zo’n uniek en persoonlijk liefdesslot zouden willen hebben en maak kans op een unieke verzegeling.

Deel dit bericht

Over de auteur

Filedier Verkeersonderneming

Onze bloggers Monique, Marina, Marco, Laura, Benny, Sander en Matthijs staan u graag ten dienst: info@filedier.nl