Vertel het ons: hoe ga jij over 5 of 10 jaar naar je werk?

0

Hoe ga jij over 5 of 10 jaar naar je werk? Rijdt je auto volledig elektrisch, zijn we dan allemaal al massaal op de deelauto en deelfiets overgestapt? Of brengt een taxi ons waar we wezen willen, als er geen kabelbaan, onbemand busje of rollercoaster naar toe gaat? En hebben we allemaal een abonnement, zoals bij TURNN, waarin we met een bundel betalen voor alle vormen van vervoer, en wat je kunt uitbreiden met persoonlijke voorkeuren?

Alternatieven

De Rotterdamse regio is rijk aan verschillende vervoersmiddelen. Naast de bekende auto, fiets en het openbaar vervoer kun je ook denken aan de watertaxi, waterbus en FlickBike. De regio denkt na over hoe al deze innovatieve vormen van reizen zo gebruiksvriendelijk aan elkaar kunnen worden geknoopt. Als er een goede afstemming is kunnen we met zijn allen eenvoudig en comfortabel reizen. Bedrijven zijn al ver met het ontwikkelen van nieuwe reisconcepten en diensten, en de overheid wil de bedrijven ruimte geven voor hun initiatieven en belemmeringen voor innovaties wegnemen.

Doe mee en win

Laat ons weten hoe jij denkt in de toekomst naar je werk te reizen en wie weet maak jij kans op een leuk Filedier pakket. Een omschrijving van het toekomstbeeld, maar ook tekeningen, collages en andere creatieve ideeën zijn meer dan welkom! Stuur jouw creatie met als onderwerp Filedier toekomstbeeld naar info@filedier.nl.

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.