Gebruik jij wel eens een deelauto? Deel jouw ervaring met ons!

0

Voor een onderzoek naar deelmobiliteit zijn we op zoek naar ervaren deelautogebruikers. We willen meer inzichten krijgen in de ervaringen en de belemmeringen. Door beter te begrijpen wat speelt bij mensen kunnen we beter zoeken naar oplossingen.

Het stimuleren van deelmobiliteit staat hoog op de agenda van overheden. Stilstaande auto’s nemen namelijk onnodig veel ruimte in beslag. Ruimte die bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden voor groen of voor speelplaatsen. Bovendien reizen deelautogebruikers over het algemeen vaker met het openbaar vervoer en de fiets dan autobezitters. En dat is beter voor het milieu!

Hoe werkt het interview?

We zullen op een voor jou prettige locatie, bij voorkeur bij je thuis, ongeveer 90 minuten over de deelauto in gesprek gaan. Met dit interview willen we niet je vaardigheden of kennis testen. We willen leren van jou hoe het is om gebruik te maken van de deelauto, en welke belemmeringen, gewoontes en voorkeuren je hebt. Houd rekening met een uur voorbereidingstijd voorafgaand aan het gesprek in de vorm van een korte opdracht. Als dank krijg je een passende beloning.

Hoe kan ik me opgeven?

Heb je meerdere malen gebruik gemaakt van een deelauto en ben je beschikbaar in de eerste twee weken van april? Stuur dan een e-mail naar info@verkeersonderneming.nl

Wat kun je verwachten na aanmelding?

Na aanmelding nemen we binnen anderhalve week contact met je op en vragen we je een korte online vragenlijst in te vullen. Hier gaan we uiteraard vertrouwelijk mee om. We laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of je bent geselecteerd voor het interview, plannen een afspraak in en geven je instructies voor de voorbereidingsopdracht.

We hopen je binnenkort te spreken over de deelauto!

Deel dit bericht

Over de auteur

Team Filedier

Onze bloggers Marina, Meni, Benny en Nina staan u graag ten dienst: info@filedier.nl

Filedier gaat verder
als Ways2go

De afgelopen jaren hebben we een hoop
mooie acties voor werkgevers en
werknemers aangeboden. We denken dat
we jou nog beter kunnen informeren over
duurzame manieren van reizen of om je uit
te dagen op een andere manier te reizen.

Daarom gaan we verder als Ways2go en
helpen Nora, Otto, Daan en Emma je verder
om nieuwe reismanieren te ontdekken.
Want je reis van A naar B kan altijd beter,
slimmer en/of duurzamer.